Προφίλ

Η PLASTIL είναι μια δυναμική εταιρεία στο χώρο των κατασκευών Plexiglass για περισσότερο από 30 συναπτά έτη. Ιδρύθηκε το 1981 από τον Κούση Ιωάννη και σήμερα λειτουργεί με την επωνυμία Κούσης Ιωάννης & Σια Ο.Ε.

Σχεδιάζουμε και παράγουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε πρωτότυπα και λειτουργικά σχέδια τα οποία εξυπηρετούν διάφορους τομείς, εξοπλισμό μαζικής εστίασης, εκθεσιακό εξοπλισμό, προβολή και προώθηση προϊόντων.

Στόχοι της εταιρείας είναι η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, η βελτίωση της τεχνικής υποδομής και υποστήριξης των προϊόντων και η παρακολούθηση των εξελίξεων στο χώρο της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η PLASTIL στελεχώνεται από νέο και δημιουργικό προσωπικό, το οποίο σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουν θέσει ως απόλυτη δέσμευση την αφοσίωση στον πελάτη αλλά και τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας και της αισθητικής των προϊόντων.

Είμαστε εξοπλισμένοι με μηχανήματα Laser, τα οποία μας επιτρέπουν να κόψουμε και να χαράξουμε πάνω σα Plexiglass οποιοδήποτε σχήμα με μεγάλη ακρίβεια και λεπτομέρεια. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα κοπής ανοξείδωτου με μεγάλη ακρίβεια. Επιζητώντας την ποιότητα αλλά και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε ακόμη και την πιο εξεζητημένη απαίτηση, προσαρμοσμένη πάντοτε στις προτιμήσεις σας. Άξια αναφοράς είναι η δυνατότητα εφαρμογών που συνδυάζουν ανοξείδωτο με Plexi Glass.

Είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να συνεργαστούμε μαζί σας και να θέσουμε την τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία μας στη διάθεσή σας, για να δημιουργήσουμε πρωτότυπα και λειτουργικά σχέδια που μπορούν να αποτελέσουν την απαρχή για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με την παρουσίαση, την αισθητική, τη λειτουργικότητα και κάνουν τη διαφορά. Οι ανάγκες σας αποτελούν για μας έρεισμα και μοχλό ανεύρεσης βελτιωμένων προϊόντων.